EN

ФИТНЕС ЗАЛА КРАСНО СЕЛО


Фитнес залата е разположена на удобно място, недалеч от центъра на София, с възможност за паркиране. Тук ще ви посрещнат нашите служители с дългогодишен опит. Началните тренировки за всички начинаещи са съпроводени с безплатни инструкции и напътствия за изпълнение на упражненията, както и построяването на целия тренировъчен цикъл. Залата е оборудвана с Competition line fitness професионални машини за цялостна подготовка. Също така има и протеинов бар с богат асортимент на хранителни добавки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


УСЛУГИ


Индивидуални програми

За изготвянето на тренировъчна програма, съобразена с нуждите на всеки клиент, са необходими знания и голям практически опит. Програмата включва: кардио, силова и стречинг тренировка, разпределени в седмичен план, конкретен брой серии и повторения, дозирани почивки, методически указания и тренировъчни техники.

Хранителни режими

Успехът ни във фитнеса до голяма степен е свързан с начина ни на хранене. Ако все още нямате хранителен режим, но тренирате усилено, не се чудете защо резултатите идват толкова бавно или изобщо липсват. Изготвянето на такъв режим изисква сериозни познания и практически опит. Режимът включва методически указания, кои храни да избираме, както и седмично меню, съобразено с индивидуалните нужди.

Персонални тренировки

Това е най-пълноценната и завършена фитнес услуга! Вие ме наемате за Ваш персонален треньор и фитнес консултант. Аз ръководя вашата тренировка, хранене и възстановяване. Под формата на индивидуално занимание, тренировката протича под мое ръководство. Вие получавате: моето лично присъствие като Ваш треньор, следене и контрол на резултатите, постоянна безплатна консултация по въпроси свързани с фитнеса и храненето.


ЦЕНИ

Еднократно посещение - 5 лв.

 

Еднократно посещение за ученици (до 17 ч.) - 3 лв.

Месечна карта с неограничен брой посещения - 35 лв.

 

Еднократна тренировка с инструктор - 20 лв. допълнително

 

Тренировъчна програма - 30 лв.

 

 Хранителен режим - 50 лв.

В нашите фитнес зали приемаме карти Мултиспорт и Содексо


РАБОТНО ВРЕМЕ


понеделник - петък

7 - 22 ч.

събота и неделя

(и на официални празници)

10 - 19 ч.

 


КОНТАКТИ


тел:. 0888940727, 0886404080

ж.к. Красно село, бл. 181-182

гр. София

 


ПИШЕТЕ НИ

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
multisport_sodexo.jpg

Thanks! Message sent.