EN

ФИТНЕС ЗАЛА ЛЪВОВ МОСТ


Фитнес залата е приятно място за спорт и здраве в центъра на София, разположен на 500 кв.м. Обстановката тук е приятна и уютна. Ще ви посрещнат сърдечно и не след дълго ще обикнете това място. На тези които се нуждаят ще бъде изготвена подходяща тренировъчна програма или хранителен режим. Фитнесът е оборудван с разнообразие от уреди и разполага със солариум. Има протеинов бар с богат асортимент на хранителни добавки за всеки от вас. А можете просто да седнете и да изпиете чашка кафе с приятели.

 

УСЛУГИ


Индивидуални програми

 

За изготвянето на тренировъчна програма, съобразена с нуждите на всеки клиент, са необходими знания и голям практически опит. Програмата включва: кардио, силова и стречинг тренировка, разпределени в седмичен план, конкретен брой серии и повторения, дозирани почивки, методически указания и тренировъчни техники.

 

Хранителни режими

 

Успехът ни във фитнеса до голяма степен е свързан с начина ни на хранене. Ако все още нямате хранителен режим, но тренирате усилено, не се чудете защо резултатите идват толкова бавно или изобщо липсват. Изготвянето на такъв режим изисква сериозни познания и практически опит. Режимът включва методически указания, кои храни да избираме, както и седмично меню, съобразено с индивидуалните нужди.

 

Персонални тренировки

 

Това е най-пълноценната и завършена фитнес услуга! Вие ме наемате за Ваш персонален треньор и фитнес консултант. Аз ръководя вашата тренировка, хранене и възстановяване. Под формата на индивидуално занимание, тренировката протича под мое ръководство. Вие получавате: моето лично присъствие като Ваш треньор, следене и контрол на резултатите, постоянна безплатна консултация по въпроси свързани с фитнеса и храненето.

 

Солариум

 

Солариумът представлява устройство, което излъчва ултравиолетова светлина в точно определение съотношение. Благодарение на флуоресцентните лампи и на техните фосфорни бленди излъчваната радиация е много близка по характеристики до тази на слънцето.Именно ултравиолетовата светлина има фотобиологично действие – тя променя структурата на кожата и оказва влияние върху метаболизма на епидермиса. Посещенията в солариум имат редица предимства пред обикновеното излагане на слънчевите лъчи: от една страна стои медицинското значение на солариумната радиация – тя е от основно значение при лечението на остеопорозата (поради натрупването на витамин Д в кожата), лечението на сезонната депресия (поради стимулиране отделянето на серотонин), лечението на редица кожни заболявания като акне и невродермит, намаляване кръвното налягане, терапевтично повлияване на някои видове мускулни болки и др.

 


ЦЕНИ

 

Еднократно посещение - 5 лв.

 

Еднократно посещение за ученици (до 17 ч.) - 3 лв.

Месечна карта с неограничен брой посещения - 35 лв.

 

Еднократна тренировка с инструктор - 20 лв. допълнително

 

Тренировъчна програма - 30 лв.

 

Хранителен режим - 50 лв.

Солариум - 0.50 лв. на минута

В нашите фитнес зали приемаме карти Мултиспорт и Содексо


РАБОТНО ВРЕМЕ

понеделник - петък

7 - 22 ч.

събота и неделя

(и на официални празници)

10 - 19 ч.

 


КОНТАКТИ


тел.: 0888940727, 0886404080

ул. Цветан Минков 2

гр. София

 


ПИШЕТЕ НИ

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
multisport_sodexo.jpg

Thanks! Message sent.