EN

ФИТНЕС ЗАЛА СТОЧНА ГАРА


Фитнес залата е разположена в тих квартал, близо до центъра на София, с възможност за паркиране. Тук ще ви посрещнат нашите служители с дългогодишен опит. Началните тренировки за всички начинаещи са съпроводени с безплатни инструкции и напътствия за изпълнение на упражненията, както и построяването на целия тренировъчен цикъл. Залата е оборудвана с Competition line fitness професионални машини за цялостна подготовка. Допълнително  се предлагат масажни услуги, солариум, козметикa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


УСЛУГИ


Индивидуални програми

За изготвянето на тренировъчна програма, съобразена с нуждите на всеки клиент, са необходими знания и голям практически опит. Програмата включва: кардио, силова и стречинг тренировка, разпределени в седмичен план, конкретен брой серии и повторения, дозирани почивки, методически указания и тренировъчни техники.

Хранителни режими

Успехът ни във фитнеса до голяма степен е свързан с начина ни на хранене. Ако все още нямате хранителен режим, но тренирате усилено, не се чудете защо резултатите идват толкова бавно или изобщо липсват. Изготвянето на такъв режим изисква сериозни познания и практически опит. Режимът включва методически указания, кои храни да избираме, както и седмично меню, съобразено с индивидуалните нужди.

Персонални тренировки

Това е най-пълноценната и завършена фитнес услуга! Вие ме наемате за Ваш персонален треньор и фитнес консултант. Аз ръководя вашата тренировка, хранене и възстановяване. Под формата на индивидуално занимание, тренировката протича под мое ръководство. Вие получавате: моето лично присъствие като Ваш треньор, следене и контрол на резултатите, постоянна безплатна консултация по въпроси свързани с фитнеса и храненето.

Солариум

Солариумът представлява устройство, което излъчва ултравиолетова светлина в точно определение съотношение. Благодарение на флуоресцентните лампи и на техните фосфорни бленди излъчваната радиация е много близка по характеристики до тази на слънцето.Именно ултравиолетовата светлина има фотобиологично действие – тя променя структурата на кожата и оказва влияние върху метаболизма на епидермиса. Посещенията в солариум имат редица предимства пред обикновеното излагане на слънчевите лъчи: от една страна стои медицинското значение на солариумната радиация – тя е от основно значение при лечението на остеопорозата (поради натрупването на витамин Д в кожата), лечението на сезонната депресия (поради стимулиране отделянето на серотонин), лечението на редица кожни заболявания като акне и невродермит, намаляване кръвното налягане, терапевтично повлияване на някои видове мускулни болки и др.

Масажи

Предлагаме масажни услуги, както на цяло тяло, така и зони.


ЦЕНИ

ЕДНОКРАТНИ ПОСЕЩЕНИЯ

 

   Еднократно посещение - 5 лв.

 

   Еднократно посещение за ученици (до 17 ч.) - 3 лв.

 

   Еднократна тренировка с инструктор - 20 лв. допълнително

 

   Тренировъчна програма - 30 лв.

 

   Хранителен режим - 50 лв.

 

МЕСЕЧНИ КАРТИ

 

   Неограничен брой посещения - 35 лв.

 

   Неограничен брой посещения с треньорска консултация - 60 лв.

 

СОЛАРИУМ

 

   0.50 лв. на минута

 


РАБОТНО ВРЕМЕ

понеделник - петък

7 - 22 ч.

събота и неделя

(и на официални празници)

10 - 19 ч.

 


КОНТАКТИ


тел:. 0888940727, 0886404080

ул. Христо Ковачев 40

гр. София

 

ФИТНЕС ЗАЛАТА СЕ ПРЕМЕСТИ В КРАСНО СЕЛО.


ПИШЕТЕ НИ

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Thanks! Message sent.